Ο σταθμός μας

Καλώς ορίσατε

Ο σταθμός μας ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης το 1993, ενώ από το 2000 στεγάζεται σε νέο ιδιόκτητο χώρο στην περιοχή του Καματερού.

Για εμάς κάθε παιδί είναι μοναδικό και η σχέση που καλλιεργούμε μαζί του ξεχωριστή και ιδιαίτερη μέσα από τη συλλογικότητα.

Η προσωπική επαφή με τον κάθε έναν από εσάς και η σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται μεταξύ μας, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της συνεργασίας μας.


Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στις αρχές της εμπιστοσύνης και της επικοινωνίας με την οικογένεια, καθώς και της δημιουργίας ενός πραγματικά ζεστού περιβάλλοντος. Κάθε παιδί αντιμετωπίζεται με σεβασμό και πολύ αγάπη.

Τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι αλλά και από οργανωμένες γνωστικά δραστηριότητες σε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον. Μέσα από τη συλλογική μάθηση και δουλειά τα παιδιά εντάσσονται, κοινωνικοποιούνται, αναδεικνύονται οι ιδιαίτερες προσωπικότητες και τα ταλέντα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΓΕΥΜΑ


Το ανθρώπινο δυναμικό μας

Το προσωπικό μας αποτελείται από νηπιαγωγούς, βρεφοκόμους/παιδαγωγούς και ειδικούς συνεργάτες (λογοπαιδικοί­λογοθεραπευτές, ψυχολόγοι).

Εκπαιδευτικοί έμπειροι, εξειδικευμένοι με στόχο να βοηθήσουν το παιδί να αναπτύξει την προσωπικότητα του, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από:

  • Υψηλή επαγγελματική κατάρτιση
  • Παιδαγωγική στάση
  • Ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά
  • Συνεργασία μεταξύ τους
  • Επιμόρφωση
Η μετάδοση της γνώσης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα της σχέσης των παιδιών με τους δασκάλους τους.

Ωράριο Λειτουργίας

Ωράριο λειτουργίας 7:00 – 16:00

Ανοίγουμε στις 7 και μέχρι τις 9:30 έχει ολοκληρωθεί η προσέλευση των παιδιών

Η επιστροφή ξεκινάει μετά τις 13:00